Halálos tavasz után életre szóló kaland

2016. július 3. 11:45 | behir.hu

Koczka Anita gyanútlanul ült be a színház nézőterére, hogy párjával, Lassu Zoltánnal és néhány barátjukkal megnézzék a Halálos tavasz című előadást. Csakhogy a darab után nem várt fordulatot vett a lány élete.

Anita és Zoltán messziről érkeztek, Heves megyéből, hogy Szarvason töltsék a szabadságukat, már nem először.

- Tavaly is voltunk itt, akkor nagyon megfogott Szarvas szépsége. Már akkor eldöntöttük, hogy visszajövünk, és mindenképpen megnézünk egy darabot a Vízi Színházban - mondta el Zoli.

A Halálos tavaszt választották. Az előadás végén pedig jött a meglepetés. 
Mocsári Katalin produkciós vezetőt azzal kereste fel a gyöngyösi fiú, hogy szeretné kedvese kezét a színpadon megkérni. A produkciós vezető természetesen azonnal igent mondott a megkeresésre.

- Amikor véget ért a darab, a hangosbemondóba bemondták, hogy a hatodik sor 2-3-as székén ülő vendégek fáradjanak a színpadra. Nagyon meglepődtem, fogalmam sem volt, hogy mi fog történni - mesélte Anita.

Zoltán, amint a színpadra értek letérdelt, és megkérte barátnője kezét. A lány könnyeivel küszködve mondta ki az igent.

- Öt éve vagyunk együtt. Beszélgettünk már a közös jövőről, de erre nem számítottam. Nagyon meghatódtam. El sem tudnék képzelni szebb helyszínt egy lánykéréshez, mint a Vízi Színház - folytatta az újdonsült menyasszony.

Az esküvőt 1-2 éven belül tervezi a pár, de azt már most megfogadták, hogy ide minden évben visszatérnek.

 

FEL