Egy ember meghalt Szarvas és Csabacsűd között

2018. augusztus 8. 20:51 | behir

Meghalt egy ember a 44-es főúton történt balesetnél. Összeütközött két személyautó és egy kamion a 44-es főút 81-es kilométerénél, a Szarvas és Csabacsűd közötti útszakaszon - írja az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság hivatalos honlapja. Az elsődleges…

Meghalt egy ember a 44-es főúton történt balesetnél.

Összeütközött két személyautó és egy kamion a 44-es főút 81-es kilométerénél, a Szarvas és Csabacsűd közötti útszakaszon - írja az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság hivatalos honlapja. Az elsődleges információk szerint a balesetben egy ember olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette.

 

Baleset történt Szarvas és Csabacsűd között. Fotó: Kovács Dénes

 

Az esethez a szarvasi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett végzik a műszaki mentési munkálatokat. A balesetben több ember megsérült, őket a mentők kórházba szállítják. Az érintett útszakaszt a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták.

További programok »

Itthon

Hamarosan elkezdődnek a szélmalom felújítási munkálatai

Teljesen felújítják a Gabonamúzeum területén álló szélmalmot. Az átalakítás különlegességét többek között az adja, hogy újra kell zsindelyezni a malom tetejét, emellett az épület négy új, fából készült szélvitorlát kap majd.
15:22
FEL