Gyulán, Orosházán és Békéscsabán is baleset történt

2019. október 19. 08:54 | behir

Három városban helyszíneltek a rendőrök.

Gyulán, a Kossuth Lajos téren 13 óra körül egy személygépkocsi elütött egy kerékpáros lányt, aki a kerékpárján fent ülve hajtott át a gyalogos-átkelőhelyen. A mentők a biciklist könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Orosházán, a Vásárhelyi úton 15 óra előtt néhány perccel történt baleset. A kerékpárúton egy biciklis nő, az előtte haladó kerékpáros előzésébe kezdett, de eközben letért az útról, elveszítette az egyensúlyát és fának ütközött. A balesetben a nő súlyos sérülést, orrcsonttörést szenvedett.

Békéscsabán, 16 óra 10 perckor egy személygépkocsi vezetője későn észlelte, az előtte forgalmi okból lassító autót és hátulról nekiütközött. Az első kocsiban utazó 8 éves kisfiú és a hátsó kocsiban utazó 8 éves kislány könnyebben megsérült – olvasható a police.hu-n

További programok »

Gyula

Márton-napi ünnepséget tartottak az Implomban

Márton napjához számos népszokás köthető a közismert liba-lakomán és időjósláson kívül. A német nemzetiségieknél Szent Márton hagyománya az év egyik legfontosabb ünnepe, ezért a Gyulai Implom József Általános Iskolában minden évben megemlékeznek róla.
2019. november 11. 17:38
FEL