Gyulán és Szarvason ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök

2018. november 26. 09:47 | behir

Békés megyében 2018. november 25-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, a Pozsonyi utcából, 2018. november 25-én 8 óra 30 perc körül előállítottak a rendőrök egy békéscsabai férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a Békéscsabai Járásbíróság 2019. február 15-éig eltiltotta a járművezetéstől. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 66 éves férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt őrizetbe vette és három napon belül bíróság elé állíthatja.

Békés megyében 2018. november 25-én két helyen intézkedtek ittas járművezetés gyanúja miatt a rendőrök. Szarvason, a Szabadság úton 8 óra előtt néhány perccel egy személygépkocsival közlekedő férfinál jelzett alkoholfogyasztást a szonda és további két mérés is megerősítette az ittasság gyanúját.

Gyulán, a Gyár utcából 22 óra 30 perc körül szintén egy személygépkocsi-vezetőt állítottak elő a rendőrjárőrök. Nála is három légalkoholmérés eredménye lett pozitív. A rendőrök mindkét autós jogosítványát bevonták és büntetőfeljelentést tettek ellenük.

Forrás: police.hu

 

További programok »

Itthon

Cafeteria: Állták a cégek az év eleji változásokat

A hazai nagyvállalatok a béren kívüli juttatások szabályozásának év eleji módosítása után is a megszokott módon jutalmazzák munkavállalóikat. A Világgazdaság által megkérdezett cégek a dolgozók megtakarításait és a családbarát juttatásokat részesítik előnyben.
06:42
FEL