Győztek is, vesztettek is a fiatal csirkefogók a vidékbajnoki évzárón

2020. december 14. 12:47 | behir.hu

Vasárnap a gyermek III. korcsoportosok nyolc csapata sereglett össze a békési megyeszékhelyen, hogy a 4-5. fordulóval lezárják az idei évet. A viharsarkiak először az újonc monoriakkal, majd a rutinos szegediekkel vették fel a versenyt. Az előbbiekkel szemben könnyű győzelmet arattak, a Tisza-partiakkal azonban nem bírtak Csabai Zoltán tanítványai.

Csabai Csirkefogók VK—Kölyök Polo, Monor 17–2 (5–0, 4–1, 7–1, 1–0)

Vidékbajnokság, Délkeleti csoport, gyermek III. korosztály, Békéscsaba. V.: László Gábor. Békéscsaba: Krizsán – Korcsok N. 2, Szatmári L. 4, Bazsó 1, Zimbran 3, Pónya O., Pallag 2. Cs.: Földi, Fölker, Szathmáry Zs. 1, Such, Csüllög, Nagy Á., Laurinyecz 4. Edző: Csabai Zoltán. Gól emberelőnyből: 2/1, ill. 4/1. Büntetők: 1/0, ill. 1/1.

 

Csabai Csirkefogók VK—Szegedi Vízipóló Suli 8–13 (2–4, 1–3, 3–2, 2–4)

Vidékbajnokság, Délkeleti csoport, gyermek III. korosztály, Békéscsaba. V.: Orosz László. Békéscsaba: Krizsán – Korcsok N., Szatmári L. 5 (2), Bazsó, Zimbran, Pónya O. 1, Pallag 1. Cs.: Földi, Fölker, Szathmáry Zs., Such, Csüllög 1, Nagy Á. Edző: Csabai Zoltán. Gól emberelőnyből: 8/2, ill. 2/0. Büntetők: 3/2, ill. 2/0. Kipontozódott: Arnold.

Csabai Zoltán, a fiatalok edzője így foglalta össze a vasárnap látottakat: – Az első mérkőzésen az volt a cél, hogy nagyobb gólkülönbségű győzelmet harcoljunk ki, sok gólt tegyünk a két csapat közé. Ez még úgy is sikerült, hogy jobbára a kispadosok voltak vízben, a kezdők kevesebb játéklehetőséget kaptak. Örömteli, hogy bemutatkozott élete első mérkőzésén a Békésről az edzésekre rendszeresen átjáró Fölker Zalán. A szegediek ellen viszont meglátszott a csapat játékán, hogy régen ugrottak vízbe bajnokin. A Tisza-partiak négygólos vezetése után visszajöttünk a meccsbe, de fordítani nem tudtunk. Ezután ismét több lehetőséget kaptak a kispadosok. Voltak a mérkőzésnek olyan periódusai, amikor tetszett a játék, de azért akadtak bőven hibák is, amiket tavaszra ki kell majd javítanunk.

További eredmények: Invictus SC, Szolnok–Kecskeméti SI 0–15. Hódmezővásárhelyi VSC–Invictus SC, Szolnok 14–5. Kecskeméti SI–Kölyök Polo, Monor 18–3. Szegedi Vízipóló Suli–Legrand Szentes 8–9. Hódmezővásárhelyi VSC–Szolnoki Dózsa 3–19. Szolnoki Dózsa–Legrand Szentes 7–4.

Az állás öt forduló után: 1. Szolnoki Dózsa 12, 2. Szegedi Vízipóló Suli 9, 3. Legrand Szentes 9, 4. Csabai Csirkefogók VK 6, 5. Kecskeméti SI 6, 6. Hódmezővásárhelyi VSC 6, 7. Invictus SC, Szolnok 3, 8. Kölyök Polo, Monor 0.

 

Forrás: csabapolo.hu

További programok »

Sport

Röplabda egy héten keresztül – nyári tábort szervezett a BRSE

Már ötödik éve, hogy a Békéscsabai Röplabda Sportegyesület megszervezi nyári táborát. A viharsarki klub programjának első turnusára több mint 50 gyermek jelentkezett. Az edzők naponta több edzést tartanak a fiataloknak, de ügyességi és kézműves foglalkozások is szerepelnek a palettán.
2021. június 24. 17:25
FEL