Győzni kell!

2017. január 18. 10:48 | behir.hu

A cseh bajnokság egyik reprezentánsa ellen zárja a Linamar - Békéscsabai Röplabda SE együttese a hazai rendezésű MEVZA CUP tornát. A vendégek masszív csapattal érkeztek, a saját bajnokságuk mellett a CEV kupában is edződő játékoskeretükben találhatunk bolgár, szlovák és horvát idegenlégiósokat. A vendég gárda erejét ékesen bizonyítja, hogy hazája bajnokságában csak hatalmas csatában, 3-2-re maradtak alul, a viharsarkiaknak is ismerős Agel Prostejov ellenében. A stabil alapjátékra alapozó csehek ellen tehát a maximumra lesz szüksége a csabaiaknak a győzelemhez, s ez szinte elengedhetetlen a biztos négyesdöntőbe jutáshoz.

A hétfői vereséget követően le kell vonni a konzekvenciákat és haladéktalanul rendezni a sorokat, hiszen a következő három hét fontos mérkőzéseket hoz, melyek sikeres zárásával újabb hatalmas lépést tehetnek előre azon az úton, melyet a szezon kezdetén kijelöltek maguknak.

Ehhez szükség van a szurkolók támogatására, a lányok bíznak benne, hogy szerdán telt ház előtt és remek hangulatban léphetnek pályára.

forrás:BRSE

FEL