Gödörben lehet nézni az Eb meccseket Békésen

2021. június 7. 18:40 | behir.hu

Óriási kivetítővel készülnek az Erzsébet-ligetben kialakított helyszínen a szervezők.

Békésen, az Erzsébet-ligetben található úgynevezett „gödör” biztosítja egy hónapon keresztül – június 11 ls július 11. között – a helyszínt az óriási kivetítőnek, ahol a közelgő labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzéseinek folyamatos közvetítésével közösen lehet szurkolni a csapatoknak, kiemelten a magyar válogatottnak – írja közleményében a békési polgármesteri kabinet.

A szervezők azt ígérik, hogy változatos és a különböző korosztályokat megcélzó programok révén a célcsoport 0-99 éves korig terjed, a helyszín lehetőséget nyújt mozgáskorlátozottak részvételére is.

A program ingyenes, a járvány elleni védekezésre vonatkozó hatályos jogszabályok betartása mellett folyamatosan látogatható. A rendezvény fővédnöke Dankó Béla országgyűlési képviselő, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnökségi tagja.

További programok »

Sport

Atlétika: Csabai futó is szerepet kap a csapat Eb-n

A hétvégén rendezik az atlétikai csapat Európa-bajnokságot, amelynek harmadik vonalában a magyar együttes is harcba száll a feljutásért a bulgáriai Stara Zagorában. A Kopp Békéscsabai Atlétikai Club színeit Nadj Levente képviseli majd a viadalon a 4x400 méteres váltóban.
2021. június 18. 12:11
FEL