Gázolajat loptak, elfogták őket

2018. augusztus 15. 13:04 | behir

Békés megyében a rendőrök elfogtak három férfit, akik egy részvénytársaság földjén működő öntözőberendezés tartályából lefejtették az üzemanyagot.

Több mint 100 liter gázolajat lopott el három férfi egy öntözőberendezés üzemanyagtartályából Békés megyében. A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei 2018. augusztus 14-én 0 óra 15 perc körül ellenőrizték őket Mezőkovácsházán, a Battonyai úton. A kocsijuk csomagtartójában egy műanyag kanna, az utastérben pedig egy műanyag hordó volt. A bennük lévő gázolaj eredetét a férfiak nem tudták igazolni, ugyanakkor a rendőrségre sem érkezett lopásról bejelentés.

 

Fotó: police.hu

 

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei megkérték a területen működő, mezőgazdasági termeléssel foglalkozó részvénytársaság munkatársait, hogy ellenőrizzék az öntözőberendezéseiket. Ekkor derült ki, hogy az egyiknek az üzemanyagtartályáról letörték a lakatot és egy locsolócsővel 127 liter gázolajat fejtettek le belőle. A cég - éppen a lopások megelőzése, illetve felderítése érdekében - színezi az üzemanyagot, így egyértelművé vált, hogy a lőkösházi férfiak autójában az öntözőberendezésből kilopott gázolajat találták meg a rendőrök. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság mindhárom férfi ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Forrás: police.hu

 

 

További programok »

Itthon

Két Békés megyei fürdő vesz részt a Strandok éjszakáján

Július 26-án tartják a Strandok éjszakáját, a 10. évét ünneplő rendezvényhez idén több mint 40 fürdő csatlakozott országszerte – mondta el a szentendrei V-8 Uszoda és Szabadidő Központban tartott keddi sajtótájékoztatón Boros László Attila, a Magyar Fürdőszövetség elnöke.
2019. július 16. 16:05
FEL