Elfogás Békéscsabán, Szarvason és Pusztaföldváron, lopás gyanúja Gyulán

2018. szeptember 15. 10:55 | behir

Békéscsabán, a Dobos István utca és a Gulyás utca kereszteződéséből, szeptember 14-én, 9 óra 15 perc körül előállítottak a rendőrök egy békéscsabai férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a bíróság 2018. november 16-áig eltiltotta a járművezetéstől. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 61 éves férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt őrizetbe vette és három napon belül bíróság elé állíthatja. Az igazoltatásakor a szonda alkoholfogyasztást jelzett nála, ezért a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt büntető feljelentést is tettek ellene.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei szeptember 14-én, 17 óra körül elfogtak egy szarvasi férfit. A 29 éves B. Zsolt a gyanú szerint egy szarvasi lakóház kerékpártárolójából akart ellopni egy lezárt kerékpárt. Az ott lakók észrevették ezt és visszatartották a férfit a rendőrök érkezéséig. A rendőrkapitányság lopás vétség miatt indított büntetőeljárást és őrizetbe vette a férfit.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei szeptember 14-én, 7 óra 45 perc körül elfogtak egy pusztaföldvári férfit, akinek körözését a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja rendelte el. A 26 éves férfi a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei szeptember 14-én, 9 óra 45 perc körül elfogtak egy békéscsabai férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot. Az 35 éves A. Tamást előállították a rendőr-főkapitányságra, majd értesítették a körözését elrendelő bírót. 

Lezárt segédmotoros kerékpárt vitt el egy 21 éves vésztői férfi 2018. szeptember 14-ére virradóra, Gyulán, egy üzlet elől. Nem tudta beindítani, ezért a közelben hagyta. A Gyulai Rendőrkapitányság lopás vétség gyanúja miatt indított ellene büntetőeljárást.

Forrás: police.hu

FEL