Garázdaság Békéscsabán és őrizetbe vétel Békésen

2018. október 23. 16:56 | behir

Két férfit állítottak elő, akik bántalmazták egyik ismerősüket Békéscsabán, míg Békésen egy férfit vettek őrizetbe, aki édesapját fenyegette meg azzal, hogy minden családtagját megveri.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei október 22-én előállítottak két férfit, akik bántalmazták egyik ismerősüket Békéscsabán, az Andrássy úton - írja a police.hu. Több alkalommal is nagy erővel arcon ütötték az ittassága miatt nehezen mozgó férfit. Az esetnek többen is szemtanúi voltak. A rendőrség a két férfi ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

A Békési Rendőrkapitányság rendőrei október 22-én, 18 órakor őrizetbe vettek egy békési férfit. A 22 éves H. János a gyanú szerint a nap folyamán szóváltásba keveredett édesapjával és megfenyegette, hogy megveri. A vita előtt a férfi gyógyszert vett be, amire alkohol is ivott. Zavart állapota miatt családja orvosi segítséget kért, a mentő pedig kórházba vitte a férfit. H. János miután kiengedték, telefonon felhívta az édesapját és megfenyegette, hogy minden családtagját megveri. Ezután hazament és dulakodni kezdett az apjával. A kiérkező rendőrök elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol zaklatás vétség megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak ellene.

 

További programok »

FEL