Füzesgyarmati kick-box évzáró

A Békés Megyei Harcművész Szövetség számos klubja zárta a 2018-as évet vacsorával, ahol kötetlenül búcsúztak az előző évtől az egyesületi tagok.

A füzesgyarmati Hegyesi Kick-box SE kollektívája a szeghalmi Leonardo Ételbárban tartotta évadzáró rendezvényét, amelyen részt vett a 7 danos Shihan Gregor László, a Békés Megyei Harcművész Szövetség elnöke is. A vacsorával egybekötött évbúcsúztatóra eljöttek a régi tago, akik felidézték a régi történeteket. Bár elkerült Füzesgyarmatról, a klub alapítója, Hegyesi Zsolt is elment a rendezvényre, csakúgy, mint a régi harcosok, Rostás László, Szabó Imre, Gasparik Zoltán és a többiek.

 

 

A 3 danos Sensei Gasparik Róbert, az egyesület elnöke köszöntötte a megjelenteket, s jutalmazta a klub balesetéből nemrégiben felépült, és az edzésmunkába nagy akaraterővel visszatért versenyzőjét, Csontos Norbertet.

A vacsora után a kick-boxos tortát Hegyesi Zsolt alapító vágta fel.

 

 

Gregor László méltatta a klubban folyó munkát, kiemelve a nemrégiben megrendezett nemzetközi önvédelmi szeminárium megszervezését. A füzesgyarmati hegyesi Kick-box SE évadzárója jó hangulatú, baráti beszélgetésekkel ért véget.

 

Megosztás:

Címke: , , ,