Forgalomkorlázotás lesz a Szarvas-Orosháza összekötő úton

2021. június 14. 16:00 | behir.hu

Az érintett szakaszon burkolatfelújítási munkát végeznek.

 

– Burkolatfelújítási munkálatokat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a Szarvas-Orosháza összekötő úton, Szarvas települést jelző táblától Nagyszénás irányába több mint 1,5 kilométeren. A munkálatok mától várhatóan 2021. szeptember végéig tartanak, mely idő alatt a közlekedők szakaszos, félpályás sávlezárásra, sebességkorlátozásra és jelzőőrös, jelzőlámpás fogalomirányításra számíthatnak – áll az MKN közleményében. 

A vállalat arra is felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a munkaterület környezetében fokozott óvatossággal, a sebességkorlátozás betartásával közlekedjenek. A közlekedők a javítási munkák idején hosszabb menetidővel számolhatnak, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről.

Forrás: Magyar Közút Nonprofit Zrt.

További programok »

Itthon

Területi adományosztási referensek segítik a nehéz sorsú családokat

A Megújuló Békés Megyéért Egyesület 2020 óta Segítő jobb civilektől civileknek néven egy civil összefogás útján igyekszik enyhíteni a COVID-19 járvány okozta társadalmi és gazdasági veszteségeket, a nehéz sorsú családok helyzetének könnyítésével. Cikkünkben Matuz Ádám Krisztián az egyesület elnöke számolt be arról, hogy két embert neveztek ki területi adományosztási referensnek.
2021. július 28. 19:04
FEL