Forgalomkorlátozás a Kórház utcai híd kivitelezésénél

2022. január 19. 16:19 | behir.hu

A „Modern Városok Program, Munkácsy Mihály örökségét ápoló és népszerűsítő fejlesztési projekt” részeként újul meg a Kiss Ernő és a Kórház utca közti híd.

A forgalmas Kórház utcai híd felújítása az időjárási viszonyoknak megfelelően halad. A hírközlési vezetékek lefektetése miatt még egyszer szükséges a Ligeti sor részleges forgalomkorlátozása – tájékoztatott a Békéscsabai Városfejlesztési Nkft. Mint írják, a kivitelező Bonag Kft. a jövő héten, azaz a 2022. január 24-én kezdődő héten a közmű-kábelek lehelyezése miatt részleges, időnként teljes forgalomkorlátozást végez.

A beruházó a közlekedők türelmét, megértését kéri és azt, hogy a kihelyezett közlekedési táblák utasításai szerint járjanak el. 

A kivitelező még decemberben megkezdte a Kiss Ernő utcai járdaburkolat bontását mindkét oldalon.

A híd lakosság részére történő átadása 2022. első félévében várható.

A beruházási projekttel kapcsolatos bejelentések, kérdések, észrevételek e-mailben a bcsvarosfejlesztes@bcsvarosfejlesztes.hu címre, illetve postai úton a Békéscsabai Városfejlesztési Nonprofit Kft., 5600 Békéscsaba, Szent István tér 10. sz. 1. emelet 4. sz. iroda címre küldhetők. (A levélben tett bejelentés esetén ne maradjon el az értesítési cím pontos megjelölése.)

További programok »

Itthon

FEL