Fogadj Te is január végén érkező cserediákot!

2017. január 18. 13:34 | Mikó Melinda

Január végén rendszeresen érkeznek megyénkbe olyan cserediákok, akiknek évről-évre szerető fogadócsaládot keres az AFS Nemzetközi Csereprogram Alapítvány​. Közülük három fiatal, még családra vár.

Az egyik lány közűlük a 17 éves Jordana. Családja szerint egy vicces, békés, nagyon kreatív lány, anyukája szerint a neve teljesen meghatározza őt, mivel Jordana egy színésznőről kapta a nevét – hiszen a lány nagyon jól kijön az emberekkel, általában a társaság központja és mindenkit meg tud nevettetni, ha egy kis időt tölt vele. 

Juan szintén 17 éves fiú. Testvérével és szüleivel él együtt Paraguayban. Azt szereti, ha JuanPi-nak szólítják. A nagyapja Magyarországon született, ezért szeretné megismerni az országunkat. Tetszik neki a magyar nyelv, kifejezetten érdekli a magyar kultúra egyedisége.

 A részletes bemutatkozásaikat ide kattintva tekintheti meg. Ha szívesen fogadná valamelyik cserediákok, vagy további kérdései lennének a diákfogadással kapcsolatban, akkor azt jelezheti a  nikolett.baji@afs.org címen.

FEL