Férfi kosárlabda: Magabiztos győzelmet aratott a Békéscsaba

2024. március 2. 13:25 | Varga Diána

Az NBI.B. Zöld csoportjának 22. fordulójában fogadta az Atomerőmű SE U23-as csapata a Békéscsabai KK együttesét.

Az első negyedet a pirosban játszó csabaiak kezdték jobban, nyitásként 10 pontos különbséget állítottak be ellenfelükkel szemben (17-27). A vendégek a második játékrészben is igyekeztek megtartani fórjukat, amelyet növelni is tudtak (11-26).

A folytatásban azonban megrázta magát a fehérmezes házigazda és igyekezett átvenni a vezetést, a harmadik negyed így az övék (26-15). Az Atomerőmű a hajrát sem bízta a véletlenre, igyekezett meglépni ellenfelétől, ám a csabaiak ezt nem hagyták és közelebb zárkóztak a hazaiakhoz (26-22). Ám hiába küzdöttek a hazaiak, a piros mezes vendégek így is 10-zel több pontot szereztek, ezzel 80-90-re megnyerték a mérkőzést.

A Békéscsaba legközelebb március 8-án Győrben, az Agrofeed Uni Győr otthonában lép pályára.

 

Így látták a mérkőzést a mesterek:

Morgen Frigyes: Azt gondolom, hogy a mérkőzés minden elemében jobb volt ma a Békéscsaba. Sokkal energikusabban játszottak, sokkal élesebbek voltak. Gratulálok nekik, további sok sikert!

Vuk Pavlovic: Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez. Az első félidőben nagyon jól játszottunk, támadásban és védekezésben is teljesen domináltuk a mérkőzést. A Paksnak pedig szeretnék gratulálni a második félidőhöz. Le a kalappal a srácok előtt, hogy így küzdöttek és így vissza tudtak jönni. Nehéz is ilyenkor mit reagálni, amikor ilyen nagy energiával játszik egy csapat. Talán ez a második félidőben megfordult, viszont az, hogy koncentráltak maradtunk a büntetőknél, hogy a duplázásokat egész pályán hellyel-közzel ki tudtuk játszani és meg tudtuk tartani a vezetésünket, majd megnyertük a mérkőzést, ez a legfontosabb. Nagyon örülök, hogy ez így történt, folytatni kell a kemény munkát. Még egyszer gratulálok a paksi fiataloknak, további sok sikert nekik!

További programok »

Sport

Labdarúgás: A Békéscsaba kiütéssel nyerte az Előrék csatáját

Újabb hazai mérkőzés következett a listavezető Békéscsaba 1912 Előre számára a labdarúgó NB III dél-keleti csoportjában, ezúttal a 6. helyen álló BKV Előre látogatott a Viharsarokba. A fővárosiak két vereségből érkeztek Békéscsabára, míg a hazaiak jó formában voltak, hiszen az elmúlt négy mérkőzésüket megnyerték és ebben a naptári évben még nem is szenvedtek vereséget.
2024. április 21. 19:16
FEL