Fények varázsa a Mini Magyarország makettparkban

2019. június 18. 15:03 | behir

Mesés éjszakai kaland részesei lehetnek azok, akik ellátogatnak a fényfestett Mini Magyarország makettparkba az év legrövidebb éjszakáján.

Június 22-én éjszaka különleges fényár látható a Mini Magyarország makettparkban, mely minden évben csupán az év legrövidebb éjszakáján látható különlegesség. A makettpark épületeinek ablakaiban fények gyúlnak, a gombnyomásra indítható kis vonatok világító éjszakai üzemmódra kapcsolnak. A makettparkban elhelyezett lampionok és fluoreszkáló kövek, a mini Balatont mécsesek világítják meg, illetve a Szarvasi Arborétum fáit fénnyel festik meg.

Az éjszaka leglátványosabb produkciójaként 20 órától a Mini Magyarországban fényfestésre várják a látogatókat, míg 21 órától a Szarvasi Arborétumban detektorral, éjjellátóval és zseblámpával felszerelkezve vezetett túra indul.

További programok »

Itthon

A nyugdíj melletti munka után járó nyugdíjnövelés

A nyugdíj folyósítása mellett 2018 évben szerzett jövedelem alapján történő 0,5%-os mértékű nyugdíjnöveléshez nem kell külön kérelmet benyújtani, azt a Magyar Államkincstár hivatalból induló eljárás keretében állapítja meg.
2019. szeptember 22. 11:08
FEL