Félárú akció Gyula napon a gyulai kiállítóhelyeken

2023. április 9. 12:46 | behir.hu

50 százalékos kedvezménnyel kínálja belépőjegyeit április 12-én a gyulai kiállítóhelyeket működtető Erkel Ferenc Nonprofit Kft. A lehetőség egyetlen napon és csak az online elérhető jegyekre érvényes.

Féláron teszi elérhetővé a gyulai kiállítóhelyekre szóló belépőket április 12-én, a Gyulák névnapján online jegyértékesítő felületén az Erkel Ferenc Kulturális Központ és Múzeum Nonprofit Kft. A kiállítóhelyeket működtető cég ügyvezető igazgatója szerint kiváló alkalom az egynapos akció belépőjük megszerzésére azoknak, akik a közeli jövőben terveznek Gyulára látogatni. 

– A várba, az Almásy-kastélyba szóló, vagy akár a kombinált belépők valamelyikét kényelmesen, sorban állás nélkül vásárolhatják meg a kiállítóhelyeinkre készülők – közölte Fekete-Dombi Ildikó, hozzátéve: azoknak is érdemes élniük a lehetőséggel, akik csak a nyár folyamán, vagy azt követően érkeznek a fürdővárosba. – Az online megvásárolt belépőink érvényességi ideje ugyanis azok első használatakor indul – mondta az ügyvezető. – A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a vár vagy a kastély beléptető kapujánál, a kisebb kiállítóhelyeken az ott lévő telefonos applikációval történő leolvasáskor történő első használat „élesíti” a jegyet úgy, mintha a jegypénztárban éppen akkor vásárolta volna a vendég.

A több napon át érvényes, csomagban vásárolt jegyek kezdő időpontja is az első használat, így valóban akár hónapokkal korábban is megvásárolhatók a belépők. 

– Az akcióval az a célunk, hogy minél szélesebb körben ismertté tegyük az intézményeinkbe szóló online jegyvásárlás lehetőségét. A szolgáltatás gyorsabbá és kényelmesebbé teszi a bejutás kiállítóhelyeinkre, amelyek közül a várban és az Almásy-kastélyban beléptetőkapuk működnek, még inkább meghagyva a látogatóink önállóságát. Természetesen fontos szempont volt az internetes jegyértékesítés decemberi elindításakor az is, hogy jelentősen csökkentsük a papír alapú jegyeink kibocsátását. Ennek a környezetvédelmi mellett gazdaságossági okai is vannak – mondta el az ügyvezető igazgató, hozzátéve: a kezdeményezéssel hagyományt akarnak teremteni; a Black Friday-hoz hasonló, évenkénti egyetlen napra korlátozott akció a cél. Egész évben kényelmesebb, április 12-én viszont még olcsóbb is ezzel az online jegyvásárlás Gyula kiállítóhelyeire.

Forrás: Erkel Ferenc Nonprofit Kft.

További programok »

Gyula

Visszatérhetnek a fecskék a gyulai vasútállomás épületére

Visszatérhetnek a fecskék a gyulai vasútállomás épületére, a MÁV március 31-ig kialakítja a madarak fészkeléséhez szükséges feltételeket – számolt be róla hivatalos közösségi oldalán Görgényi Ernő (Fidesz–KDNP) polgármester.
2024. február 20. 18:37
FEL