Fejsérülést szenvedett a biciklis

Ittasan közlekedett elektromos kerékpárjával a férfi. Lezárták a nyomozást.

Lezárta a nyomozást a rendőrség azzal az elektromos kerékpárjával Végegyházán ittasan közlekedő férfival szemben, aki elesett és könnyű sérülést szenvedett.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy végegyházi lakossal szemben. A 34 éves férfi 2016. május 12-én 12 óra 45 perckor gépi üzemmódban használt elektromos kerékpárral közlekedett Végegyházán, a Széchenyi utcában, a Kossuth utca irányából a Petőfi utca felé. A Széchenyi utca 13. szám előtt áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, majd az útpadkára lehaladva elesett és könnyű sérüléseket szenvedett. A helyszínen intézkedő rendőrök elektromos alkoholtesztert akartak alkalmazni vele szemben, de a fejsérülései miatt nem tudta kifújni, ezért mintavételre állították elő. A szakértői vélemény szerint a férfi szeszes italtól befolyásoltan vezette gépi meghajtással elektromos kerékpárját, ezért az eljárás során gyanúsítottként hallgatták ki.

 A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztálya a 34 éves férfival szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt folytatott nyomozást június 27-én lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította a Battonyai Járási Ügyészségnek.

Forrás: Police.hu

Megosztás:

Címke: , ,