Fának ütközött és súlyos sérülést szenvedett egy kerékpáros Medgyesegyházán

2018. augusztus 23. 13:17 | behir

Baleset Medgyesegyházán, ittas járművezetés gyanúja Békéscsabán, elfogás Muronyban.

Medgyesegyházán, a Dózsa György utcában, 2018. augusztus 22-én, 21 óra előtt néhány perccel egy kerékpáros nő nekiütközött egy fának, amely korábban a kerékpárútra dőlt. A mentők a nőt súlyos sérüléssel vitték kórházba - írja a police.hu.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2018. augusztus 22-én, 11 óra 30 perc körül Békéscsabán, a Szarvasi úton. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A férfit a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök bevonták a férfi jogosítványát és büntető feljelentést tettek ellene.

Önbíráskodással gyanúsítható férfit fogtak el a rendőrök 2018. augusztus 22-én Muronyban. A 41 éves muronyi férfi egyik ismerősétől követelte vissza a pénzét, amelyet korábban kölcsönadott neki. Miután nem kapta vissza a kért összeget, egy baltával megfenyegette, majd a szerszám nyelével többször meg is ütötte ismerősét, aki könnyebben megsérült. A Békési Rendőrkapitányság őrizetbe vette a férfit.

 

További programok »

FEL