Ezüstérmesek lettek a békéscsabai atléták az országos bajnokságon

2019. június 5. 08:49 | behir

A Kopp Békéscsabai Atlétikai Club versenyzői június első hétvégéjén három országos megmérettetésen is jól szerepeltek. Váltófutásban ezüstérmesek lettek, gerelyhajtásban első helyezést értek el, rúdugrásban pedig ötödik lett versenyzőjük.

Június 2-án Zalaegerszegen rendezték meg a Magyarországi Váltófutó Bajnokságot, melyen a Kopp Békéscsabai Atlétikai Club junior váltócsapata (Apáti Bence, Kovács Máté, Steigerwald Ernő, Nadj Levente László) 4 X 400 m-en nagy küzdelemben a második  helyet szerezte meg 3:28.32-es idővel.

A szintén Zalaegerszegen megrendezett Zalaszám Kupán Benkő Balázs edzővel készülő gerelyhajító, Garai Viktória nagyszerű egyéni csúccsal, 44.85 méterrel nyert az ifjúsági korúak között.

 Győrben a Hopp Parádén a serdülők versenyében kitűnően helyt állt Erős Eszter, Bagi Árpád versenyzője, aki  az utcai rúdugróversenyen  310 cm-rel az 5. helyet szerezte meg.

További programok »

Sport

Kihagyhatatlan ziccer Nagy Lászlóval

Az egykori Barcelona és a Veszprém kézilabdacsapat csapatkapitánya és a Magyar Kézilabda Szövetség jelenlegi alelnöke Békéscsabán, a Belvárosi Általános Iskola és Gimnáziumban járt. A világsztár sportoló, a „Sportcsillagok Békéscsabán” elnevezésű programban kapott meghívást.
2019. szeptember 17. 20:14
FEL