Ezüstéremmel tértek haza Szarvasról a békési sárkányhajósok

2023. február 13. 08:24 | behir.hu

A medencés sárkányhajó versenyen a Békési Kajak-Kenu Club hajósai három csapattal indultak.

A Békési Kajak-Kenu Club sárkányhajósai február 11-én ismét medencébe szálltak, immáron három szabadidős csapattal küzdöttek Szarvason a legjobbakkal. A megmérettetésen a Kecskeméti Medencés Versenyt megjárt női csapat, egy vegyes csapat és egy új férfi csapat állt rajthoz.

Szabadidős kategóriában a vegyes csapatoknál 12, a női csapatoknál 5, a férfi csapatoknál 9 legénység nevezett a versenyre.

– Csapataink lelkesen és ügyesen versenyeztek végig, több alkalommal sikerült eltolni az ellenfelet. A nagy küzdelemben sokszor egy-két másodpercen múlott a továbbjutás, avagy a siker. Vegyes csapatunk a nagy mezőnyben két győzelemmel és egy vereséggel sajnos nem jutott tovább az elődöntőbe, míg a női csapatunk a 4. helyen végzett. Hatalmas siker a férfi csapat eredménye, akik a dobogó második fokára állhattak fel – áll a klub közleményében.

Forrás: Békési Kajak-Kenu Club

További programok »

Sport

Győrött álltak helyt a békési kajakosok és kenusok

A hosszú hétvégén több mint kétezer versenyző evezett a rajthoz a Mosoni-Dunán. A pénteki, esősebb időjárás után szombaton és vasárnap már napsütéses időben mérhették össze tudásukat a felnőtt és ifjúsági versenyzők, valamint a serdülő, kölyök és gyermek korosztályokban indulók.
08:20
FEL