Nem volt balesetmentes a hétvége a megyében

2022. április 4. 11:40 | behir.hu

Könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset Körösladányban, bűncselekmények gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Okányban.

Körösladány külterületén 2022. április 3-án 10 óra 45 perc körül egy személygépkocsi lement az útról és villanyoszlopnak ütközött. A mentők a jármű utasát könnyű sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Szeghalmi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Okányban, egy ház elől 2022. április 3-án egy fiatal nő elvitt egy autót. Nem kérdezte meg a tulajdonost, hogy használhatja-e a kocsit, a gyújtáskapcsolóban benne volt a kulcs, így könnyen el tudott vele indulni. A Kastélykert utcában érintőlegesen nekiütközött egy parkoló autónak, majd elhajtott. Később gyalog visszament a baleset helyszínére, ekkor a rendőrök előállították. A 18 éves nő a gyanú szerint ittas volt és nincs jogosítványa. A Sarkadi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele és ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőeljárást, az engedély nélküli vezetés miatt pedig szabálysértési eljárást indított ellene.

Forrás: police.hu

További programok »

FEL