Évet értékelt a megyei SM egyesület

2018. december 4. 06:41 | behir

A gyógyíthatatlan idegrendszeri kórral, a sclerosis multiplex-szel küzdő betegeket felkaroló megyei szervezet Gyulán tartotta évzáró közgyűlését. Az eseményen szó esett az idei év eredményei mellett a jövőbeli tervekről.

Idén 20 éve annak, hogy bejegyezték az sm betegekkel foglalkozó alapítványt. Az évfordulóra egy hasznos kiadvánnyal jelentkeztek.

 

Fotó: Gyula Televízió

 

Az eseményre ellátogatott az országos szervezet elnöke is. Furcsa Józsefné elmondta, az építkezés új szakasza kezdődik, hiszen a békési, a szolnoki és a Bács-Kiskun megyei szervezetet nem számítva a legtöbb megyében aktívabb szerepvállalásra lesz szükség a betegek érdekében.

 

Fotó: Gyula Televízió

 

Idén több olyan sikeres rendezvényt valósított meg a Békés megyei szervezet, melyek erősítették a kapcsolatot a tagok között, ebbe a sorba illeszkedik a decemberi közgyűlés is, melyet számos kötetlen program színesített. A következő év sem lesz eseménytelen, 2019-ben hármas évfordulóhoz érkezik a közösség.

Forrás: gyulatelevizio.hu

További programok »

Itthon

NAV: Még most is dübörög a tűzifabiznisz

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) folyamatosan figyelemmel kíséri azokat az adózókat, akik kockázatosnak minősített árukkal kereskednek. Így került a figyelem középpontjába egy Békés megyei székhelyű tüzép is, mely korábban havonta több alkalommal jelentett be tűzifa behozatalt Romániából, azonban az utóbbi időben ez a szám egyre csökkent. Az adatgyűjtés megerősítette azt a gyanút, hogy a tüzép továbbra is nagy forgalmat bonyolít.
11:27
FEL