Évet értékelt a megyei SM egyesület

2018. december 4. 06:41 | behir

A gyógyíthatatlan idegrendszeri kórral, a sclerosis multiplex-szel küzdő betegeket felkaroló megyei szervezet Gyulán tartotta évzáró közgyűlését. Az eseményen szó esett az idei év eredményei mellett a jövőbeli tervekről.

Idén 20 éve annak, hogy bejegyezték az sm betegekkel foglalkozó alapítványt. Az évfordulóra egy hasznos kiadvánnyal jelentkeztek.

 

Fotó: Gyula Televízió

 

Az eseményre ellátogatott az országos szervezet elnöke is. Furcsa Józsefné elmondta, az építkezés új szakasza kezdődik, hiszen a békési, a szolnoki és a Bács-Kiskun megyei szervezetet nem számítva a legtöbb megyében aktívabb szerepvállalásra lesz szükség a betegek érdekében.

 

Fotó: Gyula Televízió

 

Idén több olyan sikeres rendezvényt valósított meg a Békés megyei szervezet, melyek erősítették a kapcsolatot a tagok között, ebbe a sorba illeszkedik a decemberi közgyűlés is, melyet számos kötetlen program színesített. A következő év sem lesz eseménytelen, 2019-ben hármas évfordulóhoz érkezik a közösség.

Forrás: gyulatelevizio.hu

További programok »

Itthon

Pepó János az igazi Vasember

Sokakat sarkallhat kalaplengetésre Robert Downey Jr. filmbeli teljesítménye, de Pepó János eredményei láttán még Iron Man is elismerően csettintene. A békéscsabai tűzoltó a közelmúltban Montenegróban, a Blacklake Xtreme Triathlonon ment nagyot, s máris a soron következő Ironman versenyre, a Görögországban, Korfu szigetén rendezendő megmérettetésre készül.
17:14
FEL