Esküvő Pajta-módra: Nyilvános lagzit szervez a Csabai Rendezvénypajta

2019. április 9. 17:36 | behir

Mulass egy nyilvános lagziban kötöttségek nélkül! A bevállalós ifjú pár lagziján bárki mulathat 2019. május 24-én - áll a Csabai Rendezvénypajta felhívásában. Az érdeklődők olyan esküvőn vehetnek a partnerükkel, családjukkal, barátjukkal, ahol lehet, hogy nem is ismerik a boldogító igent kimondókat.

"Légy ott, hogy jól érezd magad, és élesben tapasztald meg az eszem-iszom mulatságon, hogy kik és milyen szolgáltatásokat biztosítanak manapság egy lagzira. Ha régen, vagy még nem jártál esküvőn, akkor is itt a helyed, és itt az ideje, hogy részt vegyél május 24-én az Esküvő Pajta-módra eseményen a Csabai Rendezvénypajtában" - szól a felhí

A feladat csak annyi, hogy aki részt szeretne venni a lagzin, a Csabai Rendezvénypajta hivatalos facebook oldalán https://www.facebook.com/pajtastreetfood/  a következő linkre kattintva https://www.csabaikolbaszfesztival.hu/gourmet-foglalas/2019-05-24-eskuvo-pajta-modra foglaljon asztalt a bulira, és hívja meg barátait, ismerőseit is!

 
Hogyan választották ki az ifjú párt és mit kapnak bátorságukért?

 

Az Esküvő Pajta-módra szerencsés jegyespárját a döntőbe jutó három pár közül választják ki a facebook-közönség lájkjai alapján.

A kiválasztott jegyespár ingyen kapja az esküvői öltözéket, a menyecskeruhát, a ceremóniamestert, a vőfélyt, a szertartást, a fotóst, a videóst, a dekorációt.

 

Fotó: Csabai Rendezvénypajta

 

Mi kell egy jó lakodalomhoz?

 

Elsősorban az ifjú pár, tökéletes helyszín, kitűnő vacsora, jó zenekar és ma már az esküvői DJ sem maradhat el. Hagyományos lakodalmi menüt kínálnak, az Újházy-tyúkhúslevestől kezdve a marhapörköltön át a terülj-terülj asztalkámig, a svédasztalos választékig, az esküvői tortáig, az éjféli töltött káposztáig.

A helyek korlátozott számban érhetőek el, a jegyek tombolaként is funkcionálnak. A pajtában nem csak a szerencsés pár, hanem minden résztvevő garantáltan nyer valamit ezen az estén! Akár egy értékes ajándékot, új barátságot vagy egy életre szóló élményt!

Természetesen ott lesznek az ifjú pár hozzátartozói, barátai is és az esküvői szertartás sem marad el.

A násznép részéről nászajándék lehet magának a vacsorajegynek a megvásárlása is, így valóban ingyen lesz a fiatal pár részére az a bizonyos Nagy Nap.

A menyasszonytáncból befolyt összeget a pár és a pajta tulajdonosai közös erővel és elköteleződéssel jótékony célra ajánlja fel, ezzel is kiemelve a társadalmi szerepvállalás fontosságát!

 

Fiatal Párok figyelem!

 

Ti, akik esküvő előtt álltok, ne halasszátok el ezt a lehetőséget! Itt a szolgáltatók élesben szerepelnek, testközelből ismerhetitek meg a tevékenységeiket, és képet kaphattok a mai trendekről, szokásokról. Közben mindenki kedvére bulizhat, a zenét a Silver zenekar, biztosítja, este és éjszaka pedig már DJ- Oszi és Berry Pappaé a főszerep. Ekkorra már lényegében mindenki ismerni fog mindenkit! A buli végén várják a következő bevállalós Ifjú párt, akiknek majd ismét megvalósíthatjuk álmai esküvőjét.

Ugyanis ez egy hagyományteremtő ingyen lagzi, de – ahogy sok mindenre mondják - remélik, az első marad a legemlékezetesebb.

 

Helyszín: Csabai Rendezvénypajta
Cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 65/1.
Időpont: 2019. május 24. (péntek) 16:30-tól kifulladásig.
Aki szeretne részt venni az esküvőn, a helyét 8.500,-Ft/fő áron, az alábbi linken foglalhatja be: https://www.csabaikolbaszfesztival.hu/gourmet-foglalas/2019-05-24-eskuvo-pajta-modra
További információ: www.facebook.com/csabairendezvenypajta

További programok »

FEL