Éremig táncoltak - olvasónk írása

2016. május 11. 04:42 | behir.hu

A januári kelet-magyarországi elődöntőt és a március végi középdöntőt követően a május 8-ai országos döntőn bizonyíthattak a Fitdance Center táncosai.

A pazar körülmények között megrendezett vasárnapi finálén, Magyarország legnívósabb streetdance táncversenyén, a Hip Hop International Hungary döntőjén nemcsak élményekkel, hanem fényesebbnél fényesebb érmekkel is gazdagodtak a békéscsabai fiatalok.

A nemzetközi zsűritagokból álló bírói panel aranyéremmel jutalmazta Ancsin Réka és Vári Zsófia duóját (14 év alatti korcsoport), ezüstérmet ítélt a FITDANCE KIDS CREW fantázianevű junior kiscsoportnak és hetedik helyre szavazta a FITDANCE PHOENIX FORCE varsity korcsoportos koreográfiáját a rangos mezőnyben.

Edzőik, felkészítőik - Kerekes Judit és Molnár Sándor - továbbra sem tétlenkednek, hiszen május végén még vár csapataikra egy csehországi Európa-bajnokság, illetve június első hétvégéjén Budapesten, a grazi Hip Hop Unite világbajnokság kvalifikációs helyeiért szállnak majd harcba Magyarország táncelitjével.

Kerekes Judit

 

 

FEL