Engedély nélkül vitte el, majd balesetezett a céges autóval

2020. szeptember 9. 10:07 | behir

Jármű önkényes elvétele és lopás gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök Békés megyében.

Az egyik alkalmazott engedély nélkül elvitt egy kisteherautót Békésen, egy cég telephelyéről szeptember 8-án az esti órákban.  A járművel árokba hajtott, a balesetben senki nem sérült meg. Ezután visszavitte a kistehergépkocsit a telephelyre, majd hazament. Másnap, miután a történtekről bejelentés érkezett a rendőrségre, a 20 éves békési férfit a rendőrjárőrök előállították a Békési Rendőrkapitányságra, ahol jármű önkényes elvétele miatt büntetőeljárás indult ellene. A férfi úgy vezette a céges autót, hogy nincs jogosítványa. Emellett a rendőrök megállapították, hogy a Szeghalmi Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki ellene, ezért a fiatal férfit a rendőrkapitányság őrizetbe vette – számolt be róla a police.hu.

A Békési Rendőrkapitányság rendőrei szeptember 8-án előállítottak egy férfit, mert italokat lopott egy békési áruházból. A 47 éves mezőberényi férfit Köröstarcsán fogták el, majd szabálysértési őrizetbe vették, és lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

További programok »

Kék hírek

A biztonságos közlekedéshez fontos, hogy jól lássunk!

A biztonságos szezonális közlekedésre hívja fel a figyelmet kampányával az ORFK-OBB október közepétől december elejéig. A megyénkben Békéscsabán, Békésen és Mezőberényben lehet díjmentesen átvizsgáltatni a járművek világításait – írja a police.hu.
2020. október 20. 16:43
FEL