Emberölésig fajult a családi vita, előzetesben van a gyanúsított

2017. december 4. 13:23 | behir

Szóváltás közben késsel sebesítette meg élettársát egy férfi Mezőhegyesen. A nő belehalt sérüléseibe. A férfi előzetes letartóztatásban van, ellene a rendőrség vádemelést javasol.

Emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt javasol vádemelést a rendőrség egy mezőhegyesi férfi ellen. A 49 éves B. Gábor otthonukban késsel többször megvágta, megszúrta élettársát, a nő belehalt sérüléseibe. A tragédiáról 2017. április 16-án, 6 óra 22 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre.

 

 

A nyomozás adatai szerint a férfi és a nő között 2017. április 14-én este féltékenység miatt szóváltás alakult ki, ami tettlegességig fajult. Másnap és harmadnap a férfi nem ment dolgozni, főnöke 2017. április 16-án reggel elment hozzá. Miután B. Gábor elmondta neki, hogy élettársa meghalt, a műszakvezető hívta a rendőrséget. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei a lakás egyik szobájában megtalálták a nő holttestét. A rendőrök érkezésekor a férfi is a házban volt, őt emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállították, majd a rendőrség bűnügyi őrizetbe vette. Jelenleg előzetes letartóztatásban van.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a történtek után elrendelt nyomozást 2017. december 4-én lezárta és a büntetőeljárás iratait B. Gábor ellen vádemelési javaslattal továbbította a Békés Megyei Főügyészségre.

 

Forrás: police.hu

 

További programok »

Itthon

FEL