Elszöktek otthonról a fiatalok

Baleset, elfogás, körözés alapján intézkedtek a rendőrök kedden. 

Mezőberény külterületén 15 óra után néhány perccel három személygépkocsi ütközött össze, a balesetnek két könnyű sérültje van.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság június 21-én a Békéscsabai Járásbíróság elfogatóparancsa alapján őrizetbe vett két férfit. Egyikük ellen testi sértés miatt folyik büntetőeljárás, a másik férfinak pedig ügye bírósági tárgyalásáig tartó őrizetét rendelte el a bíróság.

Békéscsabán kedden elfogtak a rendőrök egy férfit, akit a bíróság garázdaság vétség elkövetése miatt jogerősen közérdekű munkavégzésre kötelezett. Ennek nem tett eleget, így büntetését szabadságvesztésre változtatták át. A rendőrség munkatársai a 43 éves békéscsabai férfit elfogását követően Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Két eltűnés miatt körözött fiatalt találtak meg a rendőrök június 21-én Békés megyében. Az orosházi vasútállomásról egy 17 éves kisbéri lányt vittek el egy gyermekvédelmi intézménybe, Kevermesről pedig egy 16 éves lányt vittek vissza a szüleihez Újkígyósra.  

Forrás: Police.hu

Megosztás:

Címke: