Előre: Nullázós hét

Sopronban sem sikerült a pontszerzés!

Sopronban sem sikerült a pontszerzés! Miután az Előre szerdán 3-0-ra kikapott az MTK-tól Dunaújvárosban, a bajnokság 27. fordulójában a Haladás győzte le a lila-fehér együttest.

Apróbb lehetőségek után a 26. percben Halmosi gurított vissza Gaálnak, aki tíz méterről centikkel lőtt a jobb felső sarok mellé. Egy perccel később helyzetre helyzettel válaszolt a Csaba: Laczkó tekert középre, ahol Viczián a hat méterről fejelt, ám Király szögletre tolta a bal alsóba tartó labdát. A 34. minutumban Gaál lövését Poleksic bravúrral védte, így félidőben maradt a 0-0.

A második félidő elején a Viczián helyére beálló Birtalan szerezhetett volna gólt, de fölé pörgetett Punosevac centerezése után. Az 55. percben David Williams még a kapufát találta el, pillanatokkal később azonban Németh Márió passzát követően már az üres kapuba lőtt, ezzel vezetést szerzett a Haladás. A legközelebb Laczkó Zsolt állt az egyenlítéshez, de a 69. percben az ő próbálkozását is hárította Király Gábor. A Haladás sem brillírozott, de megőrizte minimális előnyét.

A Békéscsaba hátránya ugyan nőtt, de az egyaránt ikszelő Vasas és Puskás Akadémia is csak egy győzelemnyire, azaz három pont távolságban van a tabellán.

 

Megosztás:

Címke: ,