Előre NKSE: Szerb átlövő érkezett

2016. szeptember 22. 10:04 | behir.hu

A Békéscsabai Előre NKSE együttese 2017. május 31-ig érvényes szerződést kötött a szerb Jovana Kovaceviccsel, a balátlövő a Puducnost Podgorica csapatától érkezik a Viharsarokba. 

A 20 éves, 183 cm magas játékos hazájában a Zemun és az RK Junior együtteseiben szerepelt, majd 2015 nyarán csatlakozott a montenegrói sztárcsapathoz, amelynek színeiben a Bajnokok Ligájában is pályára lépett. Az átlövő két héttel ezelőtt már járt Békéscsabán, akkor egy edzésen és a Global Safe Kupa nemzetközi torna három mérkőzésén lépett pályára, majd visszautazott Montenegróba, és edzőtáborba vonult a Buducnost csapatával.

A felek időközben mindenben megegyeztek, így a játékos szerda délután az edzést követően alá is írta a bajnokság végéig szóló munkaszerződését a klubbal. Az Előre NKSE időközben kikérte a szerb „A” válogatott október eleji összetartására is meghívót kapó kézilabdázó nemzetközi játékengedélyét, így minden esély megvan arra, hogy az átlövő a péntek esti MTK elleni hazai bajnoki találkozón hivatalosan is bemutatkozzon lila-fehér színekben.

FEL