Előre NKSE: Elérhetők a 2021/2022-es bajnoki idényre szóló szezonbérletek

2021. szeptember 2. 15:11 | behir.hu

Az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE csapata megkezdi az előjegyzések felvételét a 2021/2022-es bajnoki idényre érvényes szezonbérletekre – tudatta a behir.hu-val a klub csütörtökön.

Az Előre NKSE ebben az évben is előzetes regisztrációs lehetőséget biztosít a szurkolóknak, akik egy egyszerű űrlap kitöltésével meg tudják igényelni az új idényre érvényes bérleteket http://elorenkse.hu/site/belepojegy-berlet/regisztracio/ link alatt – közölte a klub.

Az űrlap kitöltésével meghosszabbíthatók a helyre szóló bérletek is, lehetőség van a korábbi székszámok megadására, és ebben az esetben automatikusan biztosítja a helyét az igénylő a következő idény mérkőzéseire.

A klub arra kéri a szurkolókat, hogy csak azok váltsák meg a bérletüket, akik egy későbbi, jelenleg még nem látható, esetleges járványügyi korlátozásokkal járó helyzetben sem kívánnak majd élni a pénzvisszatérítési lehetőséggel. Ebben az esetben a bérletek ára adományként segíti majd az egyesület alapszabályban rögzített céljainak a megvalósítását, az erről szóló nyilatkozat is megtalálható a regisztrációs felületen.

A bérletek árai változatlanok lesznek az előző szezonhoz képest. 

Akinek nincs lehetősége az internetes regisztráció elvégzésére, az a 06 309 553 745-ös telefonszámon is előjegyeztetheti a bérletét.

Az előjegyzett bérletek átadását az egyesület a pénteki, Orosháza elleni edzőmérkőzés keretében kezdi meg.

További programok »

FEL