Maszkokat, kesztyűket és fertőtlenítőt adományoztak a kórháznak az Előrések

2020. március 30. 11:21 | behir

A hétvégén zárta le a Réthy Pál kórház támogatására meghirdetett akcióját az Előre. A gyűjtés eredményeként maszkokat, kesztyűket és fertőtlenítőt adományoztak az intézménynek.

"Hozzátok szólunk most, akik valaha a szívük felett vagy a szívükben hordták az Előre címerét! Korábbi és jelenlegi játékosokhoz, stábtagokhoz, támogatókhoz, nézőkhöz, szurkolókhoz… Az EGYÜTT ERŐSEBBEK VAGYUNK jelmondat a labdarúgócsapatunktól származik, de mi is hiszünk benne és tudjuk, hogy a kézilabdacsapatunk is" - állt abban a felhívásban, amelyben csabai szurkolók arra buzdítottak mindenkit, hogy gyűjtést rendezzenek és segítsene azoknak az embereknek, "akik az év minden napján értünk dolgoznak, hogy a játékosaink felépüljenek egy sérülés után, vagy azért, hogy mindannyian ott lehessünk egészségesen a lelátón." A gyűjtés lezárzult, az adományok egy részét már át is adták.

– Annak ellenére, hogy hónap vége van és jelen körülmények között senkinek sem könnyű, 63 adományozótól 251 000 Ft érkezett be összesen az Előre szurkolóinak nagy családjától – írták.

Az utalók között voltak a szurkolók mellett a csapatokért dolgozó Előrések, családtagok, Vasas szurkoló, orvos és kívülálló személyek is.

A befolyt összeg egy részéből március 27-én átadtak a Réthy Pál kórház Intenzív osztályának 250 maszkot, 300 kesztyűt és 8 kg kézfertőtlenítőt 147 710 Ft értékben. A fennmaradó összegből az ott dolgozók számára szükséges vizsgálati eszközöket rendeltek, átadásuk a szállítási idő miatt április 3-án várható.

 

További programok »

FEL