Előbb kiabált, aztán tört-zúzott

2016. július 28. 07:30 | Fekete Kata

Közlekedési baleset, szabálysértési őrizet, ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés és garázdaság.

Garázdaság miatt intézkedtek a rendőrök szerdán Békéscsabán, a Dózsa György úton. Egy férfi az egyik társasház előtt kiabált, majd az épület lépcsőházában betörte egy ajtó üvegét. A rendőrök a 24 éves férfit előállították és büntetőeljárást indítottak ellene.

Személygépkocsi kerékpárossal ütközött szerdán Szeghalom külterületén. A kerékpáros férfi az elsődleges vizsgálat eredménye szerint könnyű sérülést szenvedett.

Egy tótkomlósi férfit vett szabálysértési őrizetbe vett az Orosházi Rendőrkapitányság szerdán. A férfi annak ellenére vezetett, hogy az Orosházi Járásbíróság ettől eltiltotta 2016. szeptember 30-áig. A rendőrkapitányság munkatársai a 62 éves férfit három napon belül bíróság elé állíthatják.

A gyanú szerint ittasan vezetett egy férfi, akit Szarvason, az Ipartelep útról július 27-én előállítottak a rendőrök. Személygépkocsijával utánfutót is húzott és a Benka Gyula utca felől a Csabai út irányába tartott, amikor leállították. Az alkoholszonda ittasságot jelzett nála és a Szarvasi Rendőrkapitányságon végzett két további mérés is megerősítette a helyszíni vizsgálati eredményt. A rendőrök a férfi ellen, akinek nincs vezetői engedélye, büntető és szabálysértési feljelentést is tettek.

Forrás: Police.hu

 

FEL