Elmarad az augusztus 20-i koncertsorozat Orosházán

2020. július 31. 13:23 | behir

A városvezetés szerint első az orosháziak biztonsága, ezért nem tartják meg a programokat. Szent István napi ünnepség és Nemzeti Vágta ettől függetlenül lesz.

A kormány csütörtökön bejelentett döntése értelmében a zenés-táncos rendezvényekre vonatkozó hatályos szabályokat, az 500 fős létszámkorlátot augusztus 15. után is fenntartják, mely után Orosháza vezetése – minden lehetőséget átgondolva – úgy döntött, elmarad az augusztus 20-i hosszú hétvégére tervezett nagyszabású koncertsorozat a városban – közölte pénteken Dávid Zoltán polgármester.

"A program előkészítésén, majd átszervezésén folyamatosan dolgozott az elmúlt időszakban a PMK Orosháza stábja, azonban – egyeztetve a rendezvényszervező cég vezetésével és további programszervezőkkel – úgy vélem, most a legfontosabb egészségünk megóvása közös felelősségteljes gondolkodással" – írta közösségi oldalán a városvezető.

Az ígéretek szerint kisebb létszámú, közösségépítő eseményekkel igyekeznek majd az orosháziak és a városunkba érkező turisták augusztusi napjait színesíteni. 

Ettől függetkenül augusztus 20-án mindenkit várnak a városi ünnepségre a Szent István szoborhoz, ezt követően az idei városi kitüntetéseket is átadják az evangélikus templomban. Megtartják a Nemzeti Vágta előfutamát Bogárzón.

További programok »

Itthon

FEL