Ellopott, majd be is váltott egy receptet egy tolvaj

2020. július 5. 11:37 | behir.hu

Büntetőeljárás indult egy nő ellen, mert egy békési házból aranynyakláncot, zseblámpát, orvosi vényeket, cigarettákat és pénzt lopott. Az elvitt receptek közül pedig egyet ki is váltott. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Egy békési házból lopott még február végén egy nő. A 36 éves békési nő a nyitott bejárati ajtón keresztül jutott be az épületbe. A szobákat átkutatta és magához vett egy aranynyakláncot, egy zseblámpát, cigarettákat, orvosi vényeket és pénzt. Ezután az ellopott receptek közül pedig egyet ki is váltott az egyik gyógyszertárban.  

A Békési Rendőrkapitányság lopás és hamis magánokirat-felhasználás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított ellene büntetőeljárást. A rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a nyomozás iratait a napokban továbbította a Békési Járási Ügyészségre.

 

Forrás: police.hu

 

További programok »

Itthon

Nem mindegy, mit viszünk a poggyászban! – Kisokos a NAV-tól

Nyaralás előtt adódhat a kérdés, hogy mi lehet az útipoggyászban, mennyi készpénzt, cigarettát, alkoholt, gyógyszert vagy akár gyümölcsöt lehet kivinni és behozni. Milyen engedélyeket kell beszerezni, ha például a házikedvenc sem marad otthon? Sok kellemetlenségtől, felesleges adminisztrációtól vagy pluszköltségtől óvhatja meg magát az utazó, ha ismeri a szabályokat. Íme, a legfontosabbak.
15:52
FEL