Elindult a nyár a 16. Csabai Sörfesztivál és Csülökparádéval

A fesztivál hivatalos nyitónapján a Wellhello és a Halott Pénz szórakoztatta a közönséget.

Hivatalosan is megnyitotta kapuit a 16. Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé. A nulladik napon az első nyertes Európa bajnoki mérkőzésünket óriás kivetítőn lehetett megtekinteni és onnan buzdítani a hazai válogatottat. Ma a fesztivál hivatalos nyitónapján az esti órákban a Wellhello és a Halott Pénz szórakoztatta a közönséget.

A Csabai Sörfesztiválon ismét a jéghideg finom sör és a ropogós csülök a gasztronómiai élvezetek, a koncertek kerülnek középpontba. Számos sörgyártó képviselteti magát és népszerűsíti a legújabb termékeiket, illetve a már ismert és megszeretett márkákat is.

A szerdai napon attól függetlenül, hogy hatalmas vihar és eső ijesztette meg a szervező gárdát- akik egyébként mindent megtettek azért, hogy este méltó körülmények fogadják a közönséget – a késő délutáni órákra kisütött a nap és hivatalosan is kezdetét vette a fesztivál, ahová elkezdett megérkezni a hömpölygő tömeg.  

Bora Imre a fesztivál igazgatója elmondta olyan együttesekkel készültek a szombatig tartó 16-ik népünnepélyre, amelyek a legkisebbektől a legidősebbekig mindenkit magukkal ragadnak majd. Újdonság a sportszeretet és a sportos életmód propagálása miatt például a sörfutás. Persze a hagyományokkal nem szakítanak és a legendás hírű csülökpörköltfőző versenyre is sor kerül, több mint 100 csapat részvételével szombaton. Azon a napon este hattól ismét óriás ledfalon nézni a magyar gárdát és drukkolni a mieinknek a következő mérkőzés megnyeréséhez. Addig persze folyamatosan zajlanak a zenei koncertek, amelyek között olyan húzó nevek találhatóak, mint a Tankcsapda a La Bouche, vagy éppen Hooligans és Ákos.

A hangulatról szerda este először a Wellhello majd a Halott Pénz gondoskodott.    

Megosztás: