Elhunyt a dobozi lakástűzben súlyosan megégett nő

2023. szeptember 3. 15:37 | Kovács Andrea

Kórházba szállítását követően belehalt sérüléseibe az az 52 éves dobozi nő, aki szombat este égett meg a családi házukban keletkezett tűzben. Férje családjától kapott információink szerint O. Ibolyát, a budapesti Honvédkórházba szállították, ahol hajnalban elhunyt.

Mint arról tegnap beszámoltunk kigyulladt egy családi ház szombat este Dobozon, a Toldi utcában.

Hangai József mentőtiszt, az OMSZ regionális kommunikációs munkatársa arról tájékoztatott, hogy a békéscsabai mentésirányítás egy mentőorvosi kocsit, egy esetkocsit és kettő mentőgépkocsit riasztott a tűzesethez. 

A ház egyik lakója, egy 50 éves férfi könnyebb, míg felesége súlyos, életveszélyes égési sérüléseket szenvedett és nála már a helyszínen életmentő beavatkozásokra volt szükség, a mentők állapotstabilizálásukat követően mindkét sérültet kórházba szállították. A férj családjától kapott információink szerint az 52 éves nő a kórházba szállítását követően elhunyt.

A tűz okát és keletkezésének körülményeit a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat vizsgálja. A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól kapott tájékoztatás szerint a tűz- és halálesetet a rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja majd. 

További programok »

FEL