Elfogtak egy testi sértés miatt körözött férfit a rendőrök

2020. június 29. 10:38 | behir

Békés megyében, június 28-án személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre. Három helyen intézkedtek ittas járművezetés gyanúja miatt, és elfogtak egy okányi körözött férfit.

Először Békéscsabán, a Berényi úton 8 óra 45 perc körül állítottak meg a rendőrjárőrök egy autóst, akinél alkoholfogyasztást jelzett a szonda. Fél órával később, Gyomaendrődön, a Selyem úton ellenőriztek egy segédmotor-kerékpáros férfit. Nála is pozitív értéket mutatott az alkoholszonda. Végül 16 óra 30 perc körül, szintén Békéscsabán, a Kertész utca és a Jósika utca kereszteződéséből állítottak elő egy személygépkocsival közlekedő férfit, mert a szonda az ő esetében is alkoholfogyasztást jelzett. Mindhárom férfinál a további mérések is megerősítették az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették tőlük a jogosítványokat és büntetőfeljelentést tettek ellenük.

Békéscsabán pedig 14 óra 30 perc körül elfogtak a rendőrök egy okányi férfit, aki ellen testi sértés gyanúja miatt a Szeghalmi Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A 25 éves férfit a rendőrjárőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.

 

Forrás: police.hu

 

További programok »

FEL