Elfogás Csorváson, ittas járművezetés gyanúja Kondoroson

2018. február 24. 10:39 | behir

Csorváson, február 23-án, 13 óra előtt néhány perccel elfogtak a rendőrök egy csorvási férfit, aki ellen lopás bűntett miatt a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot.  A 21 éves B. Zoltánt a rendőrjárőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol bűnügyi őrizetbe vették.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök február 23-án, 18 óra 15 perc körül Kondoroson, az Endrődi úton. Egy kisteherautó vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A férfit a rendőrök előállították a Szarvasi Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene.

 

Forrás: police.hu

További programok »

Kék hírek

Két keréken is óvják a csabaiak biztonságát

A kerékpáros rendőrjárőr-szolgálat 2016-ban az önkormányzat támogatásával indult el Békéscsabán. A kerékpáros rendőrök amellett, hogy a bűncselekmények, közlekedési balesetek megelőzését, a közbiztonság erősítését szolgálják, a szabályok betartásával példát mutatnak a kerékpárosoknak.
14:06
FEL