Elbúcsúztatta kiöregedett játékosait a Békéscsaba Labdarúgó Akadémia

2024. június 13. 08:24 | behir.hu

A Békéscsaba Labdarúgó Akadémia családias környezetben búcsúztatta az akadémia képzésből „kiöregedett” játékosait, június 6-án, csütörtökön. Az ünnepélyes búcsún az U19-es csapatok fiú és leány játékosai köszöntek el a tehetségközponttól – írja az akadémia beszámolója.

A fiatal labdarúgóknak Szekeres Lajos szakmai vezető és Jakab Péter, a Békéscsaba 1912 Előre második csapatának vezetőedzője köszönte meg a többéves munkát. Szekeres Lajos útravalóként azt kérte a növendékektől, hogy vigyék magukkal a labdarúgás szeretetét és maradjon velük a sportág, akár versenyszerűen, akár hobbiszinten űzik majd tovább. Jakab Péter kiemelte, minden most távozó játékos megállja majd helyét a felnőtt futballban, legyen az megyei bajnokság vagy a nemzeti pontvadászatok valamelyik szintje.

 

Jakab Péter is köszöntötte a fiatalokat (Fotó: Békéscsaba Labdarúgó Akadémia)

 

A most búcsúzó labdarúgók egy-egy emlékkönyvecskét vihettek vehettek át a megjelent szakemberektől, majd egy-egy ínycsiklandó pizza mellett beszélgették át a délután további részét.

 

Többen is búcsúztak az akadémiától (Fotó: Békéscsaba Labdarúgó Akadémia)

 

A Békéscsaba Labdarúgó Akadémia képzését befejező játékosok:

Fehér Nikolett, Sánta Fruzsina, Scsobak Katalin, Szabó Boglárka, Böőr Enikő, Ilyés Noémi, Szamosi Kata, Kiss Ákos, Tóth Norbert László, Fodor Botond, Rabatin Bence, Nagy Patrik, Paronai Márk János, Miholka Róbert, Molnár Martin, Kovács Kristóf, Vízkeleti Alex, Popucza Mihály, Gedó Gergő, Komáromi Csongor, Lauri Giuseppe, Ilyés Brúnó, Csikós Elek, Döme Brúnó, Papp Zsombor, Varga Roland, Urbán Ákos, Orvos Levente, Harmati Zoltán, Pusztai Olivér és Rózsavölgyi Márton.

 

További programok »

FEL