Éjszakai munkavégzés lesz szombatig Orosháza és Gádoros közt

2022. július 5. 12:52 | behir.hu

A Szeged–Békéscsaba és a Cegléd–Szeged vonalak egyes szakaszain és állomásain előre tervezett karbantartást végeznek a vasúti pályán annak állapotának fenntartása, valamint a menetrend szerinti közlekedés javítása érdekében – közölte a MÁV Inform.

A MÁV Zrt. közlése szerint Gádoros és Orosháza között, illetve Orosháza állomáson július 5-től 8-ig éjszakánként 21-től 5-ig éjszakai munkavégzés lesz. 

Mit jelent ez pontosan? A Mezőtúr–Orosháza–Mezőhegyes vonalon július 4-től 9-ig Kútvölgy és Orosháza között pályakarbantartást végeznek, két vonat módosított menetrend szerint közlekedik. Az esti utolsó Mezűtúrról Mezőhegyesre tartó vonat menetideje Orosháza és Mezőhegyes között meghosszabbodik, míg a Mezőhegyesről Mezőtúrra induló első reggeli vonat Mezőhegyes és Orosháza között 13 perccel korábban közlekedik. 

A Szeged–Békéscsaba vonalon július 4-től 9-ig a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek pályakarbantartási munkák miatt. Hódmezővásárhely és Orosháza között pótlóbuszokkal kell utazni valamennyi vonat helyett.

További programok »

Itthon

FEL