Éjszakai csapatjáték a kutatók éjszakáján Szarvason

2022. szeptember 30. 19:00 - 24:00
Helyszín: Szarvasi Arboretum Szarvas I. kk. 9.

Szeptember 30-án a Kutatók éjszakája eseménysorozatához kapcsolódóan ismét éjszakai csapatjátékot szerveznek a Szarvasi Arborétumban.

A játékos feladatok, vicces rejtvények 11 állomáson a sötétben elemlámpával, telefonnal, vagy éppen fejlámpával és térkép segítségével találhatók és fejthetők meg - közölték a szervezők.

A résztvevő csapatok között diákok, osztályok, munkahelyi team-ek, baráti társaságok rendszeresen részt vesznek. Idén a Kutatók éjszakája eseményei között is megtalálható a csapatjáték, az oldalon regisztrálni, jelentkezni is lehet.

A csapatjátékon minden évben új állomások, feladatok, játékok várnak benneteket, a résztvevők ajándékot kapnak. Ezen az estén azt is ki lehet próbálni, hogy milyen a denevérekkel, baglyokkal és izgalommal teli éjszakai játék a Pepi - kertben. Esős idő esetén az állomásokat épületekbe, zárt térbe helyezik.

 

További programok »

Itthon

Kisebbek és drágábbak lesznek idén a karácsonyfák

Az advent elérkeztével egyre többen indulunk el a szokásos beszerző körútra, hogy hazacipeljük a legjobb vételnek ígérkező karácsonyfát. De vajon mennyit kell fizetnünk érte az idén? Melyik a magyarok kedvenc fajtája, melyik típus milyen előnyökkel és hátrányokkal bír? És miért lesznek idén kisebbek a karácsonyfák? Szakértő segített a válaszadásban a sokszinuvidek.hu-n.
2022. november 26. 17:41
FEL