Egy pont a bajnok ellen

2016. február 20. 18:13 | behir.hu

A labdarúgó NB I 21. fordulójában Felcsútra látogatott a Békéscsaba, ahol a Videoton fogadta a lila-fehér gárdát. A csapatok gyors gólváltás után osztozkodtak a pontokon.

A 6. percben egy bal oldalról laposan belőtt labdára Tischler Patrik érkezett középen és belsőzött a hálóba, de les miatt a játékvezető érvénytelenítette a találatot. Három perccel később Calvente lódul meg a bal szélen, majd indítja Szolnoki helyén Laczkó Zsoltot, aki ballal, kissé kisodródva, 10 méterről helyez a kapu bal oldalába. Gyorsan regált és szerencsés góllal egyenlített a Videoton a 19. minutumban: Fejes bal oldali beadása után a menteni igyekvő Vaskó Tamás megelőzte a kapujából kirobbanó Poleksicet, ám suta mozdulattal ért a labdához, ami így a saját kapujába pörgött. A 39. percben Feczesin próbált szerencsét 27 méterről, kísérlete nem sokkal ment el a rövid alsó mellett. 

A szünet után Fabio szöglete után Tischlerről saját kapujába pattant a labda, de ajátékvezető érvénytelenítette a találatot, így már ebben a kategóriában is 1-1 volt az állás. A második játékrészben a Videoton dominált, de a csabaiak jól védekeztek, Poleksic pedig magabiztosságot sugárzott a csapatnak. A meccs vége izgalmasra sikeredett, Sejben a kapufára emelt, majd a 94. percben Laczkót reklamás miatt kiállította a játékvezető.

A csabaiak második látogatásuk alkalmával sem kaptak ki Felcsúton, a Puskás Akadémia legyőzése után a Videotontól raboltak pontot idegenben.

 

FEL