Egy könnyű sérüléssel járó baleset történt a megyében

2022. július 18. 10:04 | behir.hu

Könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset, testi sértés és kábítószer birtoklása, valamint garázdaság bűncselekmények gyanúsítottjainak előállítása.

Békéscsabán, a Corvin utca és a Bánát utca kereszteződésében 2022. július 17-én 18 óra után néhány perccel személygépkocsi elektromos rollerrel közlekedő férfivel ütközött. A rolleres könnyű sérülést szenvedett.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei 2022. július 17-én előállítottak egy súlyos testi sértés bűntett kísérlet és kábítószer birtoklása vétség elkövetésével gyanúsítható férfit. A 32 éves békéssámsoni lakos szerelemféltésből bántalmazott egy férfit, majd a rendőrök, amikor otthonából előállították, négy tő, a gyanú szerint kábítószert tartalmazó kendernövényt találtak nála.

Battonyán, a Fő utcán 2022. július 16-án este egy idegen rátámadt egy férfira, többször megütötte és megrúgta őt. A bántalmazott férfi, aki könnyű sérülést szenvedett, másnap tett bejelentést a történtekről. Támadóját, egy 31 éves mezőhegyesi férfit a rendőrök rövid idő alatt elfogták és előállították. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságon garázdaság vétség gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás.

Forrás: police.hu

További programok »

Kék hírek

Halálos baleset okozásával vádolnak egy 76 éves asszonyt

Halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség és vádiratában próbaidőre felfüggesztett fogházbüntetés és közúti járművezetéstől eltiltás büntetés kiszabására tett indítványt egy 76 éves, büntetlen előéletű örménykúti nővel szemben, aki elsőbbségadási kötelezettségének elmulasztásával okozott halálos kimenetelű közlekedési balesetet.
2024. április 24. 10:32
FEL