Egy hét múlva kezdődik a labdarúgó-világbajnokság - ők közvetítik majd nekünk

2018. június 7. 19:20 | behir

A 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokság valamennyi mérkőzését élőben közvetíti az M4 Sport – mondta Ujvári Máté, az M4 csatornaigazgatóság kiemelt szerkesztő-műsorvezetője a Kossuth Rádió 180 perc adásában.

Oroszország hetek óta focilázban ég, a szállodák megteltek, az árak az egekben, de lassan a hangulat is tetőpontra hág, mikor egy hét múlva elkezdődik a világbajnokság az Oroszország–Szaúd-Arábia nyitómérkőzéssel. Az M4 honlapján már követni lehet az esélyeket.

A közmédiát a 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokságon Hajdú B. István, Knézy Jenő, Ujvári Máté, Varga Ákos és Lukács Viktor képviseli – hangzott el a Kossuth Rádió 180 perc című adásában.

Arra a kérdésre, hogy a riporter szurkol-e vagy hideg fejjel közvetít, Ujvári Máté úgy válaszolt, hogy az a legjobb, ha valahol a kettő között. Ahol több tízezer szurkoló drukkol egy válogatottnak, az embert el tudja ragadni a hév, de nem szabad átesni a ló túlsó oldalára sem. De azért is vagyunk a helyszínen, hogy a minket ért impulzusokat átadjuk a nézőknek” – mondta Ujvári Máté.

A szakmai praktikákról Ujvári Máté elmondta, hogy taktikai variációk is segítenek a játékosok nevének megjegyzésében, de a riporterek előzetesen megtanulják a játékoslistát.

Az M4 Sport a világbajnokság összes mérkőzését közvetíti, az utolsó csoportmérkőzések közvetítésébe pedig bekapcsolódik a Duna World – mondta, hozzátéve, hogy az m4sport.hu oldalon is élőben lehet követni a meccseket.

„Az egész világbajnokság alatt az M4 Sport egy vb-csatornává alakul, délelőtt visszatekintünk az előző napi mérkőzésekre, majd hosszasan felvezetjük az aznapi találkozókat, így aki szereti a futballt, az kapcsoljon az M4-re, mert semmiről sem fog lemaradni” – mondta Ujvári Máté.

Hajdú B. István (Fotó: MTI/Kovács Tamás)Hajdú B. István (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

 

 

Ujvári Máté (Fotó: MTI/Kovács Tamás)Ujvári Máté (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

 

Knézy Jenő (Fotó: MTI/Kovács Tamás)Knézy Jenő (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

 
 

Varga Ákos (Fotó: MTI/Kovács Tamás)Varga Ákos (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

 

Lukács Viktor (Fotó: MTI/Kovács Tamás)Lukács Viktor (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

 

Forrás: Kossuth Rádió, hirado.hu

További programok »

Sport

Megállapodtak az iskolai karateoktatásról

A karate sportág testnevelési órákon zajló - az elmúlt időszakban már több iskolában is elindult - oktatásáról írt alá együttműködési megállapodást Mészáros János, a magyar szövetség (MKSZ) elnöke és Péterffy Balázs, a Klebelsberg Központ szakmai elnökhelyettese csütörtökön.
12:18
FEL