Egy este három alatt bűncselekményt követett el a sarkadi nő

2020. július 23. 09:32 | behir

Egy este a gyanú szerint három bűncselekményt követett el egy nő Sarkadon. A rendőrök a bejelentés után fél órán belül azonosították és előállították.

Három bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható nőt fogtak el a rendőrök 2020. július 22-én este Sarkadon. A 23 éves nő 18 és 19 óra között átmászott egy ház kerítésén, majd ott egy nyitva hagyott garázsból próbált lopni. Miközben kutatta át a helyiséget, hazaérkezett a ház tulajdonosa, aki tetten érte, ezért a nő elmenekült – írja a police.hu.

Ezután egy másik háznál próbálkozott, onnan a postaládából vitt el egy kulcscsomót.

Végül 19 óra körül a nyitott kapun és ajtón át bement egy idős asszony házába, és a konyhaszekrényből pénzt vett ki. Utána a ház előszobájában keresett olyan dolgokat, amiket elvihetett volna, de az asszony észrevette, hogy idegen van a házában. Felszólította, hogy adja vissza a pénzt, mire a nő ellökte és többször megütötte őt, majd elmenekült. A bántalmazott idős asszony az elsődleges információk szerint nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei a bejelentéstől számított fél órán belül azonosították és elfogták a lopás kísérlettel, lopással, valamint rablással gyanúsítható 23 éves sarkadi nőt, akit a rendőrkapitányság őrizetbe vett. A kulcsokat és pénzt megtalálták nála, lefoglalták és a nyomozók visszaadják a tulajdonosoknak.

FEL