Dúró Dóra: Magyarország a gazdasági háborúból is maradjon ki!

2022. március 18. 19:53 | Such Tamás

Parlamentbe készül a Mi Hazánk – országjáráson a harmadik utat képviselő párt elnöksége – címmel tartott sajtótájékoztatót péntek este Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese, a Rokka Rendezvényházban.

– Elkészült a Virradat programunk, amelyet a lakossági fórum be is mutatunk. A program egyik legfontosabb eleme, hogy az összes járványügyi korlátozást meg szeretnénk szüntetni. Noha látjuk, hogy Ausztriában és Németországban is újra növekszenek az esetszámok, így várható, hogy hazánkat is akár napokon belül eléri egy újabb járványhullám. Ezáltal úgy gondoljuk, hogy mindenkinek a saját belátására kellene bízni azt, hogy mit kezd ezzel a helyzettel – fogalmazott Dúró Dóra.

Az orosz-ukrán háborús helyezettel kapcsolatban megjegyezte, egyedüli pártként javasolják, hogy Magyarország a gazdasági háborúból is maradjon ki. Mivel a Brüsszelben elfogadott szankciók, minden egyes magyar családot átlagosan évi 200 ezer forinttal károsítanak meg.

 

A Mi Hazánk Mozgalom lakossági fórumán – behir.hu/Such Tamás

 

 – Továbbá abban is egyedüliek vagyunk – folytatta – hogy eltörölnénk a mentelmi jogot, mert úgy gondoljuk, ha a törvény előtt mindenki egyenlő, akkor annak a valóságban is realizálódnia, tükröződnie kell.

Kérdésünkre, miszerint mennyire hisznek a közvéleménykutatások eredményeiben, aláhúzta, semennyire, hiszen 2019-ben, a MI Hazánk önkormányzati választási eredménye összesen 5,1 százalék. Akkor, az utolsó négy kutatásból kettő 1 és kettő 2 százalékban alulmérte a pártot

 – Valószínű, hogy a most megjelenő 4-5 százalékos méréseknél erősebbek vagyunk – fűzte hozzá.

A sajtótájékoztatót követően lakossági fórumot és könyvbemutatót tartottak, ahol Szakács Árpád újságíró-publicista Egy nő harca Magyarországért című könyvét mutatta be.

 

Dúró Dóra könyve – behir.hu/Such Tamás

 

(A cikkben megjelenő vélemények nem a szerkesztőségünk álláspontját tükrözik, azok tartalmáért felelősséget nem vállalunk – Békéscsabai Médiacentrum szerkesztősége.)

További programok »

FEL