Drogozott, vezetett, majd fának ütközött az újkígyósi férfi

2022. szeptember 10. 14:08 | behir.hu

Újkígyóson bódult, Orosházán és Békésen pedig ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés.

 

Balesetről értesítették szeptember 9-én 5 óra körül Békés megyében a rendőrséget - írja a police.hu. Egy személygépkocsi vezetője Újkígyóson, a Kossuth Lajos utcában letért az útról és fának ütközött. A balesetben senki nem sérült meg, de a jármű vezetője elgyalogolt a helyszínről. Miután a rendőrök azonosították az autóst, előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra. A 36 éves férfinál végzett drogteszt kábítószerfogyasztást jelzett. Ezért a rendőrjárőrök orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték. A rendőrkapitányságon az újkígyósi férfi ellen bódult járművezetés gyanúja miatt büntetőfeljelentést tettek. Emellett szabálysértési eljárás is indul vele szemben engedély nélküli vezetés miatt, mert nincsen jogosítványa.

Pénteken két férfit állítottak elő a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt. A 47-es számú főúton, Orosháza külterületén 9 óra 30 perc körül egy személyautót vezető férfinál jelzett alkoholfogyasztást a szonda. Miután további két mérés is megerősítette az ittasság gyanúját, a 46 éves csorvási férfi vezetői engedélyét elvették és büntetőfeljelentést tettek ellene. Egy órával később Békésen, a Rákóczi utcában állítottak meg a rendőrök egy tehergépkocsival közlekedő férfit. A helyszíni szondáztatás nála is ittasságot mutatott, ezért a 48 éves mesterszállási sofőrt orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték a rendőrjárőrök. Ellene is büntetőfeljelentést tettek és az ő jogosítványát is bevonták.

További programok »

Kék hírek

Az AnyDesk kockázatai – figyeljen, mert az összes pénzét elveszítheti!

A Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézete újabb AnyDesket felhasználó csaló megkeresésekről kapott bejelentéseket. Békés vármegyében is sokan veszítették már el úgy a pénzüket, hogy idegenek kérésére telepítették ezt az alkalmazást – tájékoztatott a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság .
2024. május 24. 07:27
FEL