Drog és alkohol az utakon

2024. május 14. 10:31 | behir.hu

Hétfőn több autóst is megállítottak megyénk rendőrei. Az egyik igazoltatás során kábítószert találtak az ellenőrzés alá vont férfiaknál, míg a gyorsforgalmi úton négy óra alatt négy ittas vezetőt állítottak elő az egyenruhások.

Kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak a rendőrök két fiatalembernél 2024. május 13-án, Békéscsabán. A Szarvasi úton igazoltatták őket, majd miután a táskájukból előkerült a növényi törmelék, gyorstesztet végeztek náluk, ami mindkettőjüknél kábítószer-fogyasztást jelzett. A 20 éves férfiak ellen kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Négy óra alatt négy járművezetőnél jelzett alkoholfogyasztást a szonda 2024 május 13-án reggel 6 és délelőtt 10 óra között az M44-es gyorsforgalmi úton felállított ellenőrzőponton. Először egy személygépkocsival közlekedő szabadkígyósi férfinél, majd három külföldi kamionosnál merült fel a gyanúja annak, hogy ittasan vezettek. Nem folytathatták az útjukat, a rendőrök elvették a jogosítványukat, a Szarvasi Rendőrkapitányság pedig büntetőeljárást indított ellenük.

forrás: police.hu

További programok »

FEL