Dobozon két eltűnt lányt találtak meg, Csabán körözés alapján intézkedtek

2019. március 8. 12:11 | behir

A Békéscsabai Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai 2019. március 7-én, Dobozon megtaláltak két fiatalt, akik engedély nélkül jöttek el egy eleki gyermekotthonból. A Gyulai Rendőrkapitányság ezért eltűnés miatt elrendelte a körözésüket. Mindkét lányt a rendőrök biztonságba helyezték, visszavitték és átadták őket az otthon egyik nevelőjének.

Békéscsabán, 2019. március 7-én 14 óra 30 perc körül a rendőrök elfogtak egy mezőhegyesi lányt, aki ellen a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya elfogatóparancsot adott ki. A 16 éves lányt a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. Emellett eltűnés miatt a Szarvasi Rendőrkapitányság is körözte, ezért a rendőrök átadták a dévaványai gyermekotthon egyik képviselőjének.

Forrás: police.hu

 

 

További programok »

Kék hírek

Betörőbanda tagjait tartóztatta le a bíróság

A Gyulai Járási Ügyészség 3 rendbeli üzletszerűen, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette miatt kezdeményezte egy 17 éves büntetlen előéletű túrkevei fiú, egy 45 éves különös visszaesőnek minősülő túrkevei illetőségű, de gyomaendrődi tartózkodási helyű, valamint egy 36 éves többszörös és különös visszaeső mezőtúri férfi letartóztatását, akik számlájára több betörés írható.
2020. augusztus 7. 14:31
FEL